• about (2)

wilujeng sumping

Tentang Kami

Xuzhou Chens-angkat Machinery Co., Ltd. Utamana dina aktipitas rupa-rupa mesin tatanén: kayaning thresher, harvester, planter, tiller Rotary, laser land leveler, picker batu, treuk pupuk, sprayer, picker suuk, windrower, jsb kami. produk teu ukur dijual nasional, tapi ogé diékspor ka leuwih ti 20 nagara kawas Éropa, Amerika, Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara.Khususna, produk thresher parantos sababaraha kali gawé bareng sareng Kamentrian Perdagangan sareng milu dina proyék bantuan asing, anu parantos dipuji sacara lega.

naon urang dipigawé

proyék urang