4UQL-1600III Rock picker

Katerangan pondok:

Batu-batu di lahan pertanian bakal mangaruhan pisan kana panghasilan penanaman, sareng dina waktos anu sami écés bakal ngarusak mesin penanaman, mesin manajemén sawah sareng mesin panén.Aya sajumlah ageung batu di seueur nagara di kulon, kalér-kulon sareng kalér nagara urang.

Pikeun ngabéréskeun masalah kasusah ngaleupaskeun batu dina taneuh sareng masalah beberesih béaya tinggi.Pausahaan kami produk tipe anyar mesin picking batu 4UQL-1600III, nu dilengkepan traktor roda opat 120 horsepower.Ieu disambungkeun ka mesin picking batu ngaliwatan traktor tilu-titik.The traktor walks ngajalankeun karya nyokot batu.Péso penggalian asup kana taneuh pikeun panén pepelakan jeung taneuh pikeun diangkut ka baris ranté hareup, lajeng pepelakan jeung taneuh ngalir kana kendang di tukang.Taneuh bocor ngaliwatan rotasi kendang, sarta batu dimuat ngaliwatan conveyor belts.

mesin picking batu ieu éféktif solves masalah babaturan tani nyokot batu.Mesin petik batu aya dina reklamasi lahan garapan di wewengkon pertambangan, perbaikan wewengkon dampak aliran lebu, perbaikan lahan pertanian ruksak cai, ngaleupaskeun batu jeung runtah konstruksi maénkeun peran badag.

 


Rincian produk

Tag produk

Batu-batu di lahan pertanian bakal mangaruhan pisan kana panghasilan penanaman, sareng dina waktos anu sami écés bakal ngarusak mesin penanaman, mesin manajemén sawah sareng mesin panén.Aya sajumlah ageung batu di seueur nagara di kulon, kalér-kulon sareng kalér nagara urang.
Pikeun ngabéréskeun masalah kasusah ngaleupaskeun batu dina taneuh sareng masalah beberesih béaya tinggi.Pausahaan kami produk tipe anyar mesin picking batu 4UQL-1600III, anu dilengkepan traktor roda opat 120 horsepower.Ieu disambungkeun ka mesin picking batu ngaliwatan traktor tilu-titik.The traktor walks ngajalankeun karya nyokot batu.Péso penggalian asup kana taneuh pikeun panén pepelakan jeung taneuh pikeun diangkut ka baris ranté hareup, lajeng pepelakan jeung taneuh ngalir kana kendang di tukang.Taneuh bocor ngaliwatan rotasi kendang, sarta batu dimuat ngaliwatan conveyor belts.
mesin picking batu ieu éféktif solves masalah babaturan tani nyokot batu.Mesin petik batu aya dina reklamasi lahan garapan di wewengkon pertambangan, perbaikan wewengkon dampak aliran lebu, perbaikan lahan pertanian ruksak cai, ngaleupaskeun batu jeung runtah konstruksi maénkeun peran badag.

product

Modél 4UQL-1600III Laju gawé (Km/h) ≤4
Daya cocog (kw) ≥88.3 Laju ngaleupaskeun batu (%) ≥90
Max.jero ngagali (cm) 25-30 Éféktivitas Gawé (hm2/h) ≥0.2-0.35
Tekanan kerja sistem hidrolik (Mpa) ≤15 Ukuran batu (cm)

3*3*3-25*25*25

Gawé lebar (cm) 160 Beurat diri (kg) 3010
speed aci kaluaran (r / mnt) 540-1000 Max.dimensi sakabéh (mm)

5100*2950*2500


  • saméméhna:
  • Teras: