5TYM-650 THREHSER jagung

Katerangan pondok:

Bagian gawé utama tina thresher jagong teh rotor dipasang dina mesin.Rotor diputar dina laju anu luhur sareng pencét kendang pikeun ngirik.gandum dipisahkeun ku liang ayakan, tongkol jagong dikaluarkeun tina buntut mesin, sarta sutra jagong jeung kulit dikaluarkeun tina tuyere.Port feed perenahna di bagean luhur panutup luhur mesin.Tongkol jagong asup ka kamar pangirik ngaliwatan liang pakan.Dina chamber threshing, nu kernels jagong layu atawa gugur ku dampak tina speed tinggi puteran rotor, sarta dipisahkeun ngaliwatan liang tabung.Aya baffle di bagian handap inlet feed pikeun nyegah ragrag The Santika tina kernels jagong hurts jalma, tur éta alat threshing ekonomis paling loba dipaké.The thresher jagong anyar boga loba kaunggulan kayaning ukuran leutik, beurat hampang, instalasi gampang, operasi, pangropéa, sarta efisiensi produksi tinggi.The thresher jagong utamana diwangun ku panutup layar (nyaéta, drum), rotor a, alat dahar, sarta pigura.Layar jeung rotor panutup luhur ngabentuk chamber threshing.Rotor mangrupa bagian gawé utama, sarta jagong threshed.Karék bérés di rohang pangirikan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Bagian gawé utama tina thresher jagong teh rotor dipasang dina mesin.Rotor diputar dina laju anu luhur sareng pencét kendang pikeun ngirik.gandum dipisahkeun ku liang ayakan, tongkol jagong dikaluarkeun tina buntut mesin, sarta sutra jagong jeung kulit dikaluarkeun tina tuyere.Port feed perenahna di bagean luhur panutup luhur mesin.Tongkol jagong asup ka kamar pangirik ngaliwatan liang pakan.Dina chamber threshing, nu kernels jagong layu atawa gugur ku dampak tina speed tinggi puteran rotor, sarta dipisahkeun ngaliwatan liang tabung.Aya baffle di bagian handap inlet feed pikeun nyegah ragrag The Santika tina kernels jagong hurts jalma, tur éta alat threshing ekonomis paling loba dipaké.The thresher jagong anyar boga loba kaunggulan kayaning ukuran leutik, beurat hampang, instalasi gampang, operasi, pangropéa, sarta efisiensi produksi tinggi.The thresher jagong utamana diwangun ku panutup layar (nyaéta, drum), rotor a, alat dahar, sarta pigura.Layar jeung rotor panutup luhur ngabentuk chamber threshing.Rotor mangrupa bagian gawé utama, sarta jagong threshed.Karék bérés di rohang pangirikan.

The thresher jagong geus greatly ningkat efisiensi gawé panyabutan jagong, nu ratusan kali tina panyabutan jagong manual.Kualitas produk anu alus teuing, téhnologi nu geus dewasa, kinerja stabil, efisiensi gawé téh tinggi, strukturna novel, téhnologi téh exquisite, sarta practicability kuat.cangkang ieu otomatis dipisahkeun, sarta laju panyabutan geus ngahontal 99%, nu mangrupakeun helper alus pikeun pamaké pikeun ngahemat waktos, usaha jeung efisiensi.

Émbaran parameter

Barang Parameter Nyarios
Modél 5TYM-650  
Tipe struktur Palu ayun  
Beurat 50 kg Tanpa sistem kakuatan
kakuatan cocog 2.2-3kw atanapi 5-8hp Motor listrik, mesin solar, mesin béngsin
Diménsi outsize 900 * 600 * 920mm L*W*H
Produktivitas 1-2 t / jam  
Laju take-off 99%  
Mesin Diesel R185  
kakuatan dipeunteun 5,88kw/8Hp  
kakuatan maksimum 6,47kw / 8,8Hp  
laju dipeunteun 2600r / mnt  
Beurat 70 kg

  • saméméhna:
  • Teras: