5TYM-850 thresher jagong

Katerangan pondok:

Runtuyan perontok jagong ieu loba dipaké dina peternakan, peternakan, jeung rumah tangga.The thresher jagong utamana dipaké pikeun mesek jagong jeung threshing.Thresher misahkeun kernels jagong ti cobs jagong dina speed endah tanpa ngaruksak cobs jagong.Thresher bisa dilengkepan opat horsepowers béda: mesin solar, motor listrik, sabuk traktor atawa kaluaran traktor.Anjeun tiasa milih nurutkeun kaayaan sabenerna.Dilengkepan pigura ban horsepower rojongan pikeun transportasi gampang.


Rincian produk

Tag produk

5TYM-850 perontok jagong:
Runtuyan perontok jagong ieu loba dipaké dina peternakan, peternakan, jeung rumah tangga.The thresher jagong utamana dipaké pikeun mesek jagong jeung threshing.Thresher misahkeun kernels jagong ti cobs jagong dina speed endah tanpa ngaruksak cobs jagong.Thresher bisa dilengkepan opat horsepowers béda: mesin solar, motor listrik, sabuk traktor atawa kaluaran traktor.Anjeun tiasa milih nurutkeun kaayaan sabenerna.Dilengkepan pigura ban horsepower rojongan pikeun transportasi gampang.
Paké objék: jagong on cob (kalawan bracts, eusi cai jagong kudu kirang ti 20%

Fitur:
1. Laju ruksakna jagong low
2. Laju panyabutan High
3. separation otomatis tina kernels jagong, cobs jagong jeung bracts
4. Gampang beroperasi
5. kaluaran High
6. hirup jasa panjang

Émbaran parameter

Barang Unit Parameter Nyarios
Modél   5TYM-850 Panyumputan jagong
Tipe struktur   Jenis huntu spiral  
Beurat kg 120 4 tipe roda leutik
kakuatan cocog Kw/hp 5,5-7,5kw / 12-18hp 380v motor listrik, mesin solar, bensin, traktor PTO
dimensi cm 127*72*100 Dimensi bungkusan 104 * 72 * 101
Efisiensi gawé t/h 4-6 t Threshing jeung peeling 2-3t/h
Laju kaluar % 99

  • saméméhna:
  • Teras: