Tentang Kami

about (2)

about (2)

about (2)

about (2)

Xuzhou Chens-angkat Mesin Co., Ltd.didirikan dina 2008 sarta boga leuwih ti 12 taun produksi, jualan na ékspor pangalaman.Kami parantos dipeunteun salaku "Perusahaan Kredit AAA Nasional" sababaraha kali, ogé ngagaduhan sistem manajemen produksi anu lengkep sareng parantos lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 sareng sertifikasi CE.Tim pamasaran internasional profésional nyadiakeun solusi pribadi nurutkeun pangabutuh konsumén béda, sarta kami ngarojong rupa-rupa layanan ngaropéa.
Utamana dina aktipitas rupa-rupa mesin tatanén: kayaning thresher, harvester, planter, anakan Rotary, laser land leveler, picker batu, treuk pupuk, sprayer, picker suuk, windrower, jsb Produk urang teu ukur dijual nasional, tapi ogé diékspor. ka leuwih ti 20 nagara kawas Éropa, Amerika, Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara.Khususna, produk thresher parantos sababaraha kali gawé bareng sareng Kamentrian Perdagangan sareng milu dina proyék bantuan asing, anu parantos dipuji sacara lega.

Xuzhou Chens-angkat Konstruksi Mesin Co., Ltd. pursues konsép brand "manajemén integritas, kualitas munggaran" jeung realm of "enol defects produk jeung enol jasa jarak".Sadaya staf penjualan perdagangan asing ngagaduhan gelar universitas sareng pinter dina sababaraha basa.Sangkan teu kaganggu ku komunikasi basa.

Saha Urang

Simkuring gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman manufaktur.Kualitas produksina luhur.Kami gaduh pangalaman produksi profésional anu beunghar, gaya téknis anu kuat sareng alat manufaktur canggih.

Misi kami

"Kualitas luhur, harga lumrah & jasa saatos-jualan considerable" nyaeta prinsip urang, "Kapuasan Konsumén" mangrupa tujuan langgeng urang;Produk kami parantos dikenal sacara lega di seueur pasar di bumi sareng di sakumna dunya.

Nilai Urang

Simkuring boga reputasi alus pikeun nyadiakeun kualitas craftsmanship sarta layanan kualitas.Dina waktos anu sami, kami tetep ngajaga harga dina tingkat anu kompetitif pikeun pembeli supados aranjeunna langkung seueur kasempetan sareng kauntungan di pasar.

Nyiptakeun produk kelas munggaran sareng ngawangun merek kelas dunya mangrupikeun visi perusahaan kami.Di dieu anjeun tiasa mendakan mesin pertanian anu anjeun pikahoyong.Salami anjeun peryogi, kami salawasna aya.

Sertipikat Honor

  • Honorary Certificate (1)
  • Honorary Certificate (1)
  • Honorary Certificate (2)
  • Honorary Certificate (2)