Taros Kami

Xuzhou Chens-angkat Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

Zona Yunlong, Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

+86-15252143045

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami