Pamupuk

  • Self-propelled rotary tiller

    Tiller puteran mandiri

    Diménsi (mm) 1670 × 960 × 890 Beurat (kg) 120 kakuatan dipeunteun (kW) 6,3 laju dipeunteun (r / mnt) 1800 Desain roll péso (r / mnt) speed low 30, speed tinggi 100 radius péso maksimum roller ( mm)180 Rotary tillage rubak(mm)900 Rotary tillage jero (mm)≥100 Produktivitas(hm2/h)≥0.10

  • Rotary tiller driven by a wheel tractor

    Tiller Rotary disetir ku traktor roda

    Anakan Rotary didorong ku traktor roda/ Anakan Rotary pikeun budidaya lahan/Rake operasi cultivator Akar tunggul chopper/Rotary anakan didorong ku roda opat traktor/Rupa-rupa anakan rotary.

  • Hydraulic flip plow

    Bajak flip hidrolik

    The hidrolik flip bajak utamana milih model béda nurutkeun ukuran horsepower traktor sarta sarat pikeun jero tillage taneuh.Aya 20 runtuyan, 25 runtuyan, 30 runtuyan, 35 runtuyan, 45 runtuyan jeung saterusna.The hidrolik flip bajak utamana dipaké pikeun ploughing jero, ku kituna wewengkon badag tina taneuh kakeunaan oksigén, ningkatkeun gizi taneuh sareng ngirangan tingkat salinitas.Ku alatan éta, dina taun panganyarna, nagara geus advocated pamakéan hidrolik jero-balik plows pikeun bajak lahan pertanian.

  • 1BZ series hydraulic offset heavy harrow

    1BZ runtuyan hidrolik offset harrow beurat

    The 1BZ runtuyan hidrolik offset harrow beurat disambungkeun ka traktor ngaliwatan gantung tilu-titik.Cai mibanda kamampuhan pertanian kuat pikeun taneuh beurat, wasteland jeung plot weedy.Ieu utamana cocog pikeun panyabutan tunggul saméméh ploughing, megatkeun compaction permukaan taneuh, jarami dicincang jeung mulang ka sawah, crushing taneuh sanggeus ploughing, leveling jeung ngajaga Uap, jsb.