Inkubator endog

  • egg incubators hatching eggs for eggs chickens automatic intelligent machines Breeding and feeding processing poultry husbandry

    incubator endog menetas endog pikeun endog hayam mesin calakan otomatis Beternak jeung dahar ngolah peternakan.

    Hatching calakan, umum pikeun jangjangan, baki endog hatching husus pikeun jangjangan, sagala jinis jangjangan bisa diarsir, kayaning hayam, bebek, geese, quails, japati, peacocks, pheasants jeung jangjangan lianna.Desain kamar ganda: ngadamel suhu sareng kalembaban dina kotak langkung seragam, ngagantian bagian-bagianna merenah, dampak dina endog leutik, sareng tingkat penetasan ningkat.1. Motor tambaga murni ngagantikeun motor bushing, desain ranté, hareup jeung pungkur 90 °, speed péngkolan endog téh stabil sarta malah;

    2. Thickened alloy bracket endog, kapasitas bearing leuwih stabil;

    3. Suhu-precision tinggi jeung panyilidikan kalembaban pikeun ngawas suhu indoor sacara real waktu;

    4. Otomatis muka jeung nutup kipas knalpot.

    5. sudut stainless steel, awét sarta henteu seukeut;

    6. Double-lapisan insulasi termal kaca transparan, real-time nempoan pangaruh hatching;

    7. Cecekelan halimunan, ngahemat spasi, basajan tur geulis;

    8. kotak nu dijieunna tina high-dénsitas 5cm plat baja warna kandel, nu panas-insulated sarta karat-bukti.