Pangirut gandum

Katerangan pondok:

Ieu utamana dipaké pikeun threshing gandum, béas, sorgum, Millet, sarta kacang.Ieu bisa fed ka opat separations gandum, bran gandum, jarami gandum jeung surplus gandum.Cai mibanda kaunggulan struktur basajan, kaamanan jeung reliabilitas, sarta pangropéa merenah tur operasi.


Rincian produk

Tag produk

Pangirut gandum
Ieu utamana dipaké pikeun threshing gandum, béas, sorgum, Millet, sarta kacang.Ieu bisa fed ka opat separations gandum, bran gandum, jarami gandum jeung surplus gandum.Cai mibanda kaunggulan struktur basajan, kaamanan jeung reliabilitas, sarta pangropéa merenah tur operasi.

Kauntungannana parabot
1. Alatan karya kedap thresher jeung lingkungan kasar, tanaga milu dina operasi threshing kudu dididik dina operasi aman, ambéh maranéhanana ngarti prosedur operasi jeung kaamanan common sense, saperti sleeves ketat, masker jeung gelas pelindung, jsb .
2. Saméméh ngagunakeun thresher nu, taliti pariksa naha puteran jeung ayun bagian anu fléksibel tur bébas tina tabrakan;pariksa naha mékanisme adjustment normal sareng naha fasilitas kaamanan lengkep sareng efektif;mastikeun yén euweuh lebu dina mesin, sarta sakabeh bagian lubricating kudu ngeusi minyak lubricating.

Prinsip gawé
Thresher nyaeta alat thresher sisikian siklon.Alat pangirik ngagunakeun prinsip siklon tipe "puting beliung" sareng diwangun ku alat panyeblak siklon sareng alat pemisah siklon: daya tarik anu disababkeun ku siklon dianggo pikeun nyoco sisikian. Peta aliran swirling, lajeng dikirim ka alat separation swirling pikeun separation sarta output.

Émbaran parameter

No. Barang paraméter cariosan
1 Ukuran (cm) 118*80*95 Mesin standar
2 Panjang rotor (cm) 70 Panjang gawé
3 Diaméter rotor (cm) 23  
3 Spindle speedr / mnt 900  
4 Struktur rotor threshing Jenis huntu spike (sorgum, gedang, kacang) + tipe palu (jagung) 22 paku / 40 ngalungkeun palu
5 tipe struktur Punching piring ayakan kalawan apertures béda φ16 jagong,φ10 kacang,φ5 sorgum, gedang, gedang
6 kakuatan KW 2520v / 2.2-3kw,2800r / mnt Atanapi mesin solar 6-8Hp sareng mesin bensin
7 Beurat 70--120 kg Mesin standar
8 Sabuk segitiga A1180 * 2 sapotong  
9 Sabuk segitiga A1200 * 1 sapotong  
10 Produktivitas 1000-2000kg / jam  
11 gandum cocog Jagung, gedang, sorgum, jarak, buncis....

  • saméméhna:
  • Teras: