Panén

  • Automatic Groundnut Picking Machine/groundnut/ Peanuts Combined Harvester/peanut Picker Farming Machine

    Mesin Petik Kacang Otomatis/kacang tanah/Panen Gabungan Kacang/Mesin Pertanian Pemetik Kacang

    Panén kacang utamana dipaké pikeun panén kacang.Cocog jeung 35-80 horsepower.The harvester suuk tiasa ngalengkepan penggalian, clearing, sarta ngaleupaskeun dina hiji operasi, sarta cocog pikeun operasi penanaman suuk leutik, tanpa wrapping vegetasi sarta kalawan laju karuksakan low.Ngaronjatkeun sarat tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi kerja.Éta ogé tiasa dianggo pikeun panén pepelakan akar jero taneuh sapertos kentang, bawang bodas, kentang amis, wortel, sareng bahan ubar.Cai mibanda ciri efisiensi Panén tinggi, karuksakan leutik, operasi lampu, euweuh Geter, euweuh clogging, filtration gancang sarta agglomeration, struktur basajan tur hirup layanan panjang.Jenis taneuh anu dianggo: taneuh keusik, taneuh liat keusik, taneuh liat sedeng, lahan pertanian mulch.Kusabab kualitasna anu saé sareng kinerja anu tiasa dipercaya, éta parantos populer di kalangan patani salami mangtaun-taun sareng nguntungkeun pisan.

     

  • Farm Tractor Mounted Peanut Harvester Groundnut Digger Machine With High Quality Mini Harvester For Peanut Harvest

    Traktor Ladang Dipasang Panen Kacang Groundnut Digger Mesin Sareng Mini Harvester Kualitas Luhur Pikeun Panén Kacang

    The ngali-tarikan digabungkeun harvester suuk utamana diwangun ku alat detaching Vine, ranté Clamp, sekop Digging sareng komponenana séjén.Mastikeun katertiban, karapihan sareng kalancaran operasi ngangkat sareng nganteurkeun kacang.

    Keunggulan Vine detaching device:

    1.1 Kuat jeung awét, éta moal ngabengkokkeun jeung deform lamun encountering taneuh teuas sarta batu;

    1.2 Desain sungut seukeut, separation geus réngsé, sarta bibit kacang teu clamped;

    1.3 Jangkungna sareng sudut pamasangan tiasa disaluyukeun, sareng katerapanna kuat.(Bisa disaluyukeun dumasar kana rupa bumi, tékstur taneuh, sareng status pepelakan.)

    Keunggulan Rantai Clamp:

    2.1 Desain sudut inclination tina ranté clamping, pangaruh raising bibit alus, sarta taneuh beresih;

    2.2 Ngadopsi desain lawang anu ageung, sareng waktos nutup pondok;

    2.3 Jangkungna titik clamping tina taneuh leutik, sarta adaptability Panén low pepelakan leuwih hadé.

    2.4 Nalika laju maju nyaéta 1m / s, laju ranté clamping nyaéta 1.2m / s, laju clamping mutlak nyaéta 0.7m / s, α2 + β2 = 92 °, anggur salawasna tetep ka luhur, sareng operasi ékstraksi positif diwujudkeun. .

  • Factory direct sale multifunctional potato sweet potato harvester

    Pabrik diobral langsung multifunctional kentang amis harvester

    Panén kentang anu diproduksi ku perusahaan Chens-lift gaduh total 13 modél kakuatan tina 18-800 horsepower cocog pikeun jarak baris anu béda.Umur panjang sareng kauntungan anu sanés.Pamaké bisa meuli model béda nurutkeun kaperluan widang sorangan.

  • Corn harvester

    Panén jagong

    Panén jagong leutik ngadopsi struktur knapsack sareng tiasa panén 2 dugi ka 4 jajar jagong dina hiji waktos.Hal ieu dipasang dina traktor roda opat kalawan 18-32 horsepower.Cai mibanda operasi basajan, efisiensi tinggi, sarta hiji mesin kalawan sababaraha fungsi.Jarami tiasa ditumbuk sareng dipulangkeun ka sawah, anu cocog pisan pikeun operasi lahan pertanian di daérah padésan anu lega, sareng tiasa nunjukkeun kaunggulanana.

  • The wide-width peanut harvester

    Panén kacang lebar-lebar

    Panén kacang lebar-lebar mangrupikeun jinis alat panén kacang anyar anu dikembangkeun ku perusahaan kami.Alat-alat modél ieu tiasa langkung saé diadaptasi kana sarat penanaman kacang sareng ciri pertumbuhan.Éta tiasa dianggo sareng traktor pikeun ngawujudkeun fungsi penggalian, ngabersihan taneuh, ridging sareng peletakan dina hiji waktos.Sakabéh prosés operasi lancar sareng tiasa dianggo dina waktos anu sami.Panén opat jajar, efisiensi tinggi salila operasi, applicability kuat, reliab tinggi ...
  • The multifunctional windrower

    The windrowers multifungsi

    The windrower multifunctional boga ciri struktur basajan tur lumrah, operasi merenah tur pamaliharaan, ukuran leutik, beurat hampang, konsumsi énergi low, kinerja stabil, reliabiliti alus, sarta applicability kuat.Ieu hususna cocog pikeun panén béas, tilu gandum, Kacang Kedelai jeung reeds di plot leutik, gunung, pasir jeung wewengkon nu merlukeun utilization jarami..(Gawe 20 dinten kanggo pulih sadayana investasi)