Laser taneuh leveler

  • JP Series laser land leveler

    JP Series laser land leveler

    operasi leveling taneuh-precision tinggi.

    1JP runtuyan laser land leveler kami dipaké kalawan traktor.Ieu utamana dipaké pikeun operasi sawah datar di lahan garing, nu kondusif pikeun nyimpen cai irigasi, ngaronjatkeun kaluaran, ngaronjatkeun laju utilization pupuk, laju utilization lahan, leveling efisiensi operasi lahan sarta achieving.

    Struktur pigura produk ieu boga ciri beban operasi leutik, efisiensi produksi tinggi, ongkos operasi low jeung pangaruh darat alus, jsb Ieu mangrupakeun mesin pangalusna dina promosi pertanian jeung téhnologi flatland.

     

     

  • 12PJS series deep loose laser grader

    12PJS runtuyan jero leupas laser grader

    The jero leupas laser grader mangrupakeun mesin pertanian dipaké kalawan traktor-horsepower tinggi.Ieu utamana dipaké pikeun mechanization tina budidaya taneuh antara barisan.Salian sagala fungsi laser graders biasa, Éta ogé boga fungsi loosening jero, nu kondusif pikeun ngaronjatkeun struktur lapisan bajak taneuh, megatkeun handap bajak, ngaronjatkeun neundeun cai jeung kamampuhan moisturizing taneuh, sarta ngamajukeun tumuwuhna gandum.

    Barang

    12PJS-200

    12PJS-250

    12PJS-300

    12PJS-350

    12PJS-400

    Gawé lebar (mm)

    2000

    2500

    3000

    3500

    4000

    Daya (kw)

    55-65

    65-75

    75-100

    100-130

    > 140

    Efisiensi (hm2/h)

    1.0-1.4

    1.3-1.8

    1.6-2.0

    1.9-2.3

    2.1-2.5

    Laju gawé (km/h)

    5-15

    Jarak gawé (mm)

    500

    Max dikubur jero (mm)

    >=300

    Sudut leveling otomatis (°)

    ±5

    Sudut panarimaan sinyal (°)

    360

    laser radius gawé (mm)

    350

    Datar (mm/100m2)

    ± 15

    Sudut dip digawé (°)

    10±2

    Tekanan minyak hidrolik (Mpa)

    12±0,5

    strucgaya turral

    Traksi

    Suhu ambient (℃)

    5-40

    jarak roda (mm)

    1590

    1790

    1990

    2190

    2390

    Panjangna (mm)

    3000

    4400

    4400

    4600

    4800

    Lebar (mm)

    2050

    2650

    3050

    3550

    4050

    Jangkungna (mm)

    3600

    3600

    3600

    3600

    3600

    Beurat diri (kg)

    800

    1100

    1350

    1650

    2350

  • 12PJZ series self-balancing laser grader

    12PJZ runtuyan timer balancing laser grader

    12PJZ runtuyan timer balancing laser grader tiasa make panarima dual atawa panarima tunggal pikeun nampa.Nalika narima kalawan panarima tunggal, éta bisa dipaké salaku grader biasa.Nalika ganda narima, eta otomatis bisa ngadalikeun sekop datar salawasna ngajaga sudut relatif jeung taneuh, nu bisa ngajaga sakabéh plot The boga lamping.Sudut sakabéh widang bébas tina sudut maot, sarta sakabeh widang tiasa leres pisan horizontal atawa rélatif horizontal.

    Barang

    12PJZ-200

    12PJZ-250

    12PJZ-300

    12PJZ-350

    12PJZ-400

    Gawé lebar (mm)

    2000

    2500

    3000

    3500

    4000

    Daya (kw)

    55-65

    65-76

    75-100

    100-130

    > 140

    Efisiensi (hm2/h)

    1.0-1.4

    1.3-1.8

    1.6-2.0

    1.9-2.3

    2.1-2.5

    Laju gawé (km/h)

    5-15

    Jarak gawé (mm)

    500

    Max.sudut kasaimbangan (°)

    ± 15

    Sudut leveling otomatis (°)

    ±5

    Sudut panarimaan sinyal (°)

    360

    laser radius gawé (mm)

    350

    Datar (mm/100m2)

    ± 15

    Sudut dip digawé (°)

    10±2

    Tekanan minyak hidrolik (Mpa)

    12±0,5

    strucgaya turral

    Traksi

    Suhu ambient (℃)

    5-40

    jarak roda (mm)

    1590

    1790

    1990

    2190

    2390

    Panjangna (mm)

    3000

    4400

    4400

    4600

    4800

    Lebar (mm)

    2050

    2650

    3050

    3550

    4050

    Jangkungna (mm)

    3600

    3600

    3600

    3600

    3600

    Beurat diri (kg)

    720

    950

    1200

    1750

    2300

  • 12 PJD Series Folding Laser Land Leveler

    12 PJD Series tilepan laser Land Leveler

    1.The struktur traction arched nyadiakeun panyangga tangtu pikeun gaya traction nu bakal ngajaga pigura éféktif.

    2.The fulcrum of scraper ngalir deui ka handap, nu matak ngamudahkeun pikeun ngadalikeun nalika scraper naék na ragrag.Sareng henteu gampang murag nalika damel pikeun ngirangan penampilan taneuh anu wavy.

    3.Folding scraper, éta bakal nempatkeun jauh scraper nalika leumpang pikeun ngaronjatkeun passability, sarta nempatkeun handap scraper nalika digawé, ningkatkeun lebar gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.

    4.The sudut scraper bisa adjustable.Nurutkeun kana taneuh béda, sudut kerja scraper bakal disaluyukeun deui mudik sangkan scraper ngahontal kaayaan kerja pangalusna.

    Barang

    12PJD-350

    Max.rubak (mm)

    3500

    Min.rubak (mm)

    2500-3500

    Daya (kw)

    100-130

    Efisiensi (hm2/h)

    1.9-2.3

    Laju gawé (km/h)

    5-15

    Jarak gawé (mm)

    500

    Sudut leveling otomatis (°)

    ±5

    Sudut panarimaan sinyal (°)

    360

    laser radius gawé (mm)

    350

    Datar (mm/100m2)

    ± 15

    Sudut dip digawé (°)

    10±2

    Tekanan minyak hidrolik (Mpa)

    12±0,5

    gaya struktural

    Traksi

    Suhu ambient (℃)

    5-40

    Max tilepan (mm)

    1000

    dimensi sakabéh (mm)

    3900*3550*1800

    Beurat diri (kg)

    1750