Thresher multifungsi kalayan desain canggih

Katerangan pondok:

The béas jeung gandum thresher utamana diwangun ku dahar méja, pigura, layar kerung, detaching drum, panutup mesin, piring pituduh, kipas, layar ngageter jeung alat transmisi.Laju crushing low, laju panyabutan tinggi, sarta laju leungitna low.Éta tiasa dihapus dina hiji waktos tanpa dileupaskeun deui.


Rincian produk

Tag produk

Thresher multifungsi kalayan desain canggih, struktur kompak sareng baja struktural kualitas luhur.mesin ieu adopts axial aliran téhnologi threshing drum jeung volume hawa adjustable téhnologi beberesih pikeun ngabersihan jeung misahkeun séréal, chaff, gandum jeung jarami.Cai mibanda kaunggulan separation, leungitna leutik, sarta laju panyabutan tinggi.Éta mangrupikeun lembaga panalungtikan Akademi Élmu.Mesin idéal pikeun nalungtik gedang ékspérimén nyaéta pembantu anu hadé pikeun pangirikan patani.Produk ieu loba dipaké dina gandum jeung béas ngahasilkeun wewengkon kayaning padesaan, dataran, pertengahan tingkat, pasir jeung saterusna.Ieu utamana dipaké pikeun threshing pepelakan kayaning kedele, gandum, sa'ir, béas, sorgum, Millet, perkosa jeung saterusna.

fitur produk

The béas jeung gandum thresher anyar nyaéta mesin threshing listrik sarta beberesih leutik dipaké di laboratorium pikeun thresh tutuwuhan tunggal jeung Ceuli tunggal béas, gandum, Kacang Kedelai jeung séréal lianna.mesin ieu bisa thresh, ngabersihan jeung misahkeun séréal, sarta bisa kalayan gampang muka panutup pikeun pariksa jeung ngabersihan up résidu.Teu aya anu ngabersihkeun sudut maot, sareng henteu aya campuran anu dijamin lengkep.Cai mibanda kaunggulan threshing merenah, leungitna low, beberesih gampang, sarta gerakan lampu.Beungeut mesin disemprot dina sadayana, kalayan résistansi korosi anu kuat, anu tiasa nyumponan sarat pikeun pangirut pepelakan tunggal.Éta parantos dianggo dina lembaga panalungtikan tatanén di langkung ti belasan propinsi sareng kota di sakumna nagara.

The béas jeung gandum thresher utamana diwangun ku dahar méja, pigura, layar kerung, detaching drum, panutup mesin, piring pituduh, kipas, layar ngageter jeung alat transmisi.Laju crushing low, laju panyabutan tinggi, sarta laju leungitna low.Éta tiasa dihapus dina hiji waktos tanpa dileupaskeun deui.


  • saméméhna:
  • Teras: