Warta

  • Several common peanut shellers

    Sababaraha shellers kacang umum

    métode shelling kacang utamana dibagi kana shelling non-mékanis jeung shelling mékanis.Ayeuna, alat-alat cangkang kacang mékanis utamana dianggo di pasar.Nurutkeun kana prinsip béda jeung wangun struktural shelling, bentuk utama commo ...
    Maca deui
  • Technical principle of full-feed peanut picking machinery

    Prinsip téknis mesin petik kacang pinuh-pakan

    Mesin picking kacang pinuh nyaéta alat operasi lapangan, anu tiasa ngalengkepan prosedur operasi petik kacang, pamisahan sareng beberesih.Prinsip metik buah pinuh dahar Nalika mesin metik buah pinuh dahar beroperasi, sadaya pepelakan kacang ...
    Maca deui
  • Combined peanut harvesting technology of lift chain and shovel chain

    Téknologi panén kacang gabungan tina ranté angkat sareng ranté sekop

    (1) Gemblengna rarancang jeung prinsip kerja Alat conveying jeung beberesih tina ranté lift jeung ranté shovel kombinasi harvester kacang diwangun ku hiji ranté lift.Nyandak pamotongan suuk kombinasi ranté sekop sabagé conto, utamina kalebet ...
    Maca deui
  • Two-stage peanut harvesting machinery

    Mesin Panén kacang dua tahap

    Sakabeh prosés panén kacang dibagi jadi dua tahap utama: tahap kahiji jeung tahap kadua.Tahap kahiji ngagunakeun penggalian, panyabutan taneuh, sareng operasi peletakan pikeun nyokot kacang., beberesih sarta ngumpulkeun buah.Panén kacang has dua tahap ...
    Maca deui
  • Corn and soybean planters made in China

    Pepelakan jagung sareng kedelé buatan Cina

    Nalika melak jagong, kedelé, katun sareng pepelakan ageung-sisikian sanésna, sering dianggo gandum tunggal dina paménta atanapi panyebaran liang.Ayeuna, anu paling loba dipaké di Cina nyaéta disc horizontal, kabayang stop kontak jeung titik pneumatic (liang) seeders.Gantung planter mangrupakeun has liang-seeding ...
    Maca deui
  • The requirements of corn planter for soil conditions

    Sarat tina planter jagong pikeun kaayaan taneuh

    Téknologi budidaya ngahasilkeun luhur mékanis mesin jagung nyaéta budidaya intensif ngahasilkeun tinggi sareng efisiensi tinggi.Hal ieu dumasar kana kasuburan taneuh luhur, ngaliwatan standarisasi, budidaya dimodelkeun sarta ukuran tatanén komprehensif, meh bisa pinuh minuhan kabutuhan nut ...
    Maca deui
  • Agronomic requirements for potato harvesters

    Syarat Agronomi pikeun Panén Kentang

    Mékanisasi kaayaan agronomis tina panén kentang, salaku pamawa ukuran agronomis, kedah adaptasi sareng promosi masing-masing kalayan ukuran agronomis.Ngan ku cara ieu tingkat téknologi sareng peralatan tatanén modern tiasa ningkat.1. Pla...
    Maca deui
  • Cultivated land conditions used by potato mechanical harvesters

    Kaayaan lahan budidaya anu dianggo ku pemanen mékanis kentang

    Panén kentang tiasa pisan ningkatkeun efisiensi gawé, ngirangan biaya produksi, sareng ningkatkeun kualitas panén kentang.Sapertos mesin-mesin anu sanés, unggal produk gaduh kaayaan wates pamakean sareng kaayaan produksi anu optimal, sareng panén kentang sanés waé.Harga pemanen kentang...
    Maca deui
  • threshing machine thresher sheller machinery in agricultural support customized

    mesin threshing mesin thresher sheller dina rojongan tatanén ngaropéa

    Xuzhou Chengsuli Mesin ngoperasikeun rupa threshers, nu bisa thresh rupa pepelakan kayaning gandum, béas, jagong, kedelé, kacang ucing, kacang mung, kacang beureum, sorgum, Millet, Millet Afrika jeung rapeseed.Éta tiasa dihubungkeun sareng aci kaluaran pungkur traktor, sareng tiasa ...
    Maca deui
  • Pemetik batu ladang gandum, Kolektor kerikil, Pemetik batu bongkar sendiri

    Sawah gandum picker Batu Kalolobaan lahan pertanian ngandung loba gravel, ngabalukarkeun erosi taneuh serius, mangaruhan penanaman, mecenghulna jeung tumuwuhna pepelakan, sarta ogé ngabalukarkeun kasulitan hébat kana tani jeung manajemén.Métode manual pikeun nyokot batu teu ngan kuli-intensif, teu bersih ...
    Maca deui
  • Xuzhou chens-lift corn maize sheller threhser machine for argriculture

    Xuzhou chens-angkat jagung jagung sheller mesin threhser pikeun argriculture

    Fungsi pangirut jagong nyaéta pikeun ngirik ceuli jagong anu geus garing.Kalobaannana mangrupakeun tipe kendang aliran axial, tapi ogé tipe disc threshing nangtung.Kusabab efisiensi produksi luhur, kualitas threshing alus, operasi gampang, struktur basajan, sturdiness jeung durability, karya dipercaya jeung co ...
    Maca deui
  • Kumaha manjangkeun umur jasa picker kacang

    Nalika panén kacang, cara tradisional nyaéta ngagunakeun tanaga pikeun panén, anu henteu cekap pisan sareng peryogi waktos anu lami.Merlukeun pagawéan bangun isuk unggal poé.Tapi ngagunakeun pemetik kacang béda.Karyana luhur pisan, sareng waktos panénna pondok pisan, anu tiasa ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2