Pepelakan jagung sareng kedelé buatan Cina

Irahamelak jagong, kedelé, kapas sareng pepelakan gandum ageung sanésna,single-grain on-demand atawa liang-seeding mindeng dipaké.Ayeuna, anu paling loba dipaké di Cina nyaéta disc horizontal, kabayang stop kontak jeung titik pneumatic (liang) seeders.Ngagantungtukang kebonmangrupakeun has liang-seedingtukang kebondi Cina, nu utamana dipaké pikeun liang-seeding siki badag.Pigura ieutukang kebondiwangun ku balok, roda leumpang, pigura gantung jeung kawas.Kotak bibit,alat pangukuran siki, lombang opener, sarta suppressor nutupan taneuh mangrupakeun Unit sowing, sarta jumlah unit sarua jeung jumlah baris sowing.Unit seeding disambungkeun jeung balok utama ngaliwatan mékanisme opat-bar, sarta ngabogaanfungsi profilingtina undulating kalawan taneuh.Sumber kakuatan méteran cikal dina unggal unit didorong ku kabayang iinditan sorangan atanapi kabayang pencét.

https://www.chenslift.com/wheat-seeder-product/

Ieutukang kebonngagunakeun alat pangukuran siki disc horizontal sarta opener péso ngageser, utamana pikeun sowing jagong.Lamun alat pangukuran siki tipe disc horizontal diganti ku alat pangukuran siki kapas, kapas bisa dipelak dina liang;Teras gedang, sorgum, gandum sareng pepelakan sanésna tiasa dibor.Dina waktu ieu, hiji sowing monomér bisa sown dina 1 nepi ka 3 jajar.

https://www.chenslift.com/corn-maize-soybean-tractor-precision-seed-planter-seeder-corn-machine-4-row-cheap-price-product/


waktos pos: Mar-04-2022