Sababaraha shellers kacang umum

métode shelling kacang utamana dibagi kana shelling non-mékanis jeung shelling mékanis.Ayeuna, mékaniscangkang kacangalat-alat utamana dipaké di pasar.Nurutkeun kana prinsip béda jeung bentuk struktural shelling, bentuk utama shellers suuk umum bisa dibagi jadi dua jenis: nganiaya jeung kneading tipe sarta grinding disc tipe.Di antarana, tipe nganiaya jeung kneading paling loba dipaké.Biji kacang asup kanacangkangbin ti hopper dahar.Dina aksi gabungan rolling jeung layar kerung dina shelling bin, cangkang kacang nu squeezed na kneaded ngawujudkeun shelling.Ayakan discharged kana layar geter.Salila prosés ragrag, husk ieu ditiup kaluar ku kipas antara layar plat kerung jeung layar ngageter.Biji kacang sareng kacang najis dipisahkeun dina kaayaan layar geter sareng kipas beberesih, sareng sikina dipisahkeun.The kernels asupkeun kotak bahan ti port ngurangan pikeun kempelan, sarta pods unhulled asupkeun alat dehulling ngaliwatan pipa conveying pneumatic pikeun ngalengkepan sakabéh prosés shelling.

https://www.chenslift.com/agricultural-machinery-peanut-sheller-made-in-china-product/

Dina alat-alat shelling ieu, bin shelling mangrupakeun komponén konci, nu boga dampak penting dina kualitas mesin shelling.Hulling bin diwangun ku layar hulling na rolling sarta layar plat kerung.Nurutkeun kana wangun struktural béda tina hulling na rolling, éta bisa dibagi jadi dua jenis: kabukacangkangsarta rolling sarta ditutup shelling na rolling.Beda antara dua dina prinsip operasi sarta kualitas operasi nyaéta kieu: nalika kombinasi roller shelling kabuka sarta layar kerung dipaké pikeun cangkang kacang, kacang asup kana shelling bin jeung mimiti katandangan rod puteran salila prosés ragrag.Afterwards, Yingguo ragrag antara layar kerung rolling.Dina drive rotational tina rod rolling jeung aksi blocking tina layar kerung, gaya éksternal dilarapkeun antara pod jeung rod puteran layar kerung, sarta antara pod na Yingguo.Kneading na squeezing, supados husk pod pegat, sarta kernel siki ieu prolapsed handapeun aksi gaya éksternal.gap ieu discharged ticangkangbin.Dina struktur ieu, unggal rod (dewan) boga dampak signifikan dina kacang dina shelling bin, sarta laju pegatna relatif tinggi, tapi ciri struktural na sangkan shelling bin spasi badag, sarta sarat pikeun uniformity of dahar pod nyaeta handap.Bisa ngawujudkeun shelling tina pods suuk kalayan laju dahar badag, sarta produktivitas relatif tinggi.Ieu cocog pikeun efisiensi tinggi shelling minyak jeung kacang plant.Dibandingkeun jeung struktur di luhur, cangkang katutup rolling struktur layar kerung boga dampak hadé dina pods.Lemah, nalika pods ragrag tina Hopper kacangkangbin, disetir ku kendang katutup, shelling nu utamana dihontal dina rubbing na squeezing Peta tina kendang shelling, sarta laju karuksakan relatif leutik, tapi ciri struktural na sangkan shelling gampang.Rohangan di silo relatif leutik.Dina produksi sabenerna, uniformity tina dahar alat shelling relatif tinggi.Laju nyoco gancang sareng gampang nyababkeun sumbatan, anu mangaruhan operasi normal.Ieu bisa dipaké pikeun shelling low-rugi tina kacang siki.

Struktur punching na kneading kacang shelling bin ogé rada béda ti parabot shelling suuk dihasilkeun ku pabrik béda.Dina proséscangkang, Layar braided miboga éfék blocking badag dina kacang, sarta laju panyabutan téh tinggi.Kawilang leutik.


waktos pos: Mar-31-2022