Prinsip téknis mesin petik kacang pinuh-pakan

Nu pinuh-daharmesin petik kacangmangrupakeun parabot operasi widang, nu bisa ngalengkepan prosedur operasi tinametik kacang, separation jeung beberesih.

Prinsip metik buah pinuh dahar Nalika mesin metik buah pinuh dahar beroperasi, sadaya pepelakan suuk diasupkeun kana kendang petik buah.Dibandingkeun jeung satengah nyoco buah-picking, aya teu kudu dahar rapih tur clamping mantri, nu nyata bisa ngaronjatkeun efisiensi operasi.Kendang petik buah mangrupikeun bagian kerja utama tina mesin petik buah kacang pinuh, anu nangtukeun kualitas kerja mesin.Tutuwuhan suuk diasupkeun kana kendang petik buah ngaliwatan saluran susukan, sarta digilirkeun ku kendang petik buah.Dina aksi kakuatan utama buah picking auger jeung neunggeul, combing, sarta swaying tina huntu kuku, sarta blocking jeung gesekan tina layar plat kerung statik.The pods suuk anu dipisahkeun tina vines, sarta dina waktos anu sareng, pepelakan suuk anu subjected kana gaya komponén axial tina kendang picking buah jeung mindahkeun sapanjang arah axial.Salila sakabéh prosés, pepelakan kacang ogé ngahasilkeun squeezing, gesekan jeung scraping.Polong suuk nu ngangkat, dahan rusak jeung taneuh, jsb ngaliwatan layar piring kerung tur ragrag kana layar geter pikeun beberesih.Dina aksi gabungan layar geter sareng kipas beberesih, gumpalan, polong kosong sareng batang rusak Saatos sagala rupa dibersihkeun, polong kacang dicabut sareng dilebetkeun kana palabuhan pikeun ngarengsekeun sadayana.metik kacangoperasi.


waktos pos: Mar-25-2022