Mesin Panén kacang dua tahap

Sakabeh proses tinapanén kacangdibagi jadi dua tahap utama: tahap kahiji jeung tahap kadua.Tahap kahiji ngagunakeun penggalian, panyabutan taneuh, sareng operasi peletakan pikeun nyokot kacang., beberesih sarta ngumpulkeun buah.Panén kacang has dua-tahap merlukeun ukur dua jenis mesin: a harvester suuk jeung a harvester pick-up.Metoda ieu dipaké kumesin Panén kacangdi Amérika Serikat.

https://www.chenslift.com/farm-tractor-mounted-peanut-harvester-groundnut-digger-machine-with-high-quality-mini-harvester-for-peanut-harvest-product/

(1) Tahap kahiji

The harvester kacang ieu Powered by traktor roda opat, sarta ngalengkepan étamesin Panén kacangoperasi dina hiji waktu ngaliwatan prosés separation seedling, digging, megatkeun taneuh, oyag taneuh jeung peletakan.

The 4H-2 segmented kacang harvester mangrupakeun tipe anyar tina harvester suuk loyog jeung multifunctional kacang mulching planter.mesin ieu boga prospek promotion pangalusna dina produksi ayeuna, sarta utamana diwangun ku pigura, sistem transmisi kakuatan, Panén bagian alat drive, bagian Panén, pilem megatkeun disc, jero ngawatesan kabayang jeung alat gantung.

Parameter téknis utama: kakuatan anu ngadukung nyaéta 8.8 ~ 13kW traktor roda opat leutik;produksi nyaéta 1000-1400㎡ / jam (dua jalur dikumpulkeun dina waktos anu sareng);laju leungitna kirang ti atawa sarua jeung 1%;eusi taneuh kacang tanah (diitung massa) <5% ;Laju ruksakna pod <1,5%.

Fitur utama: 1. The anti parallelogram sarua-sudut mékanisme ayun dipaké pikeun ngahijikeun bagian penggalian jeung bagian separation tina harvester suuk.Salila operasi, kacang digali heula, teras taneuh diayun-ayun pikeun ngaleungitkeun taneuh, anu ngawujudkeun penggalian kacang sareng ngaleungitkeun taneuh dina hiji waktos..2. The disc pilem megatkeun alat dipaké, nu teu ukur misahkeun intertwined dua jajar vines suuk saméméh digging kacang, tapi ogé motong pilem palastik, supados pilem palastik napel na vines suuk, sarta vines suuk dikumpulkeun. nalika panén, sareng teu aya résidu dina taneuh.mémbran.3. Hal ieu disetir ku mékanisme antiparallelogram pikeun ngahontal sarua-sudut ayun dina arah nu lalawanan, ku kituna gaya gurat ditanggung ku pigura anu saimbang saling, sarta Unit jalan stably.4. Bagian Panén ngayun ka hareup, résistansi kerja leutik, sareng konsumsi kakuatan unit diréduksi.

(2) Tahap kadua

Pepelakan kacang dina beungeut cai dipulut, dipetik, dibersihkeun sareng dikumpulkeun ku mesin petik sareng panén, atanapi sacara manual dijemput sareng disuap, sareng mesin petik kacang ngalengkepan padamelan metik, meresihan sareng ngumpulkeun buah.

Mesin picking kacang utamana diwangun ku pigura, kabayang ngurangan jukut, buah picking roll, layar kerung, kipas beberesih, sabuk conveyor sarta plat adjustment kipas.Sababaraha mesin picking buah dilengkepan roda leumpang, nu cocog pikeun operasi mobile.Mesinna kedah dipetik sareng disuap sacara manual, teras mesin petik kacang bakal ngalengkepan operasi metik, meresihan sareng ngumpulkeun buah.

The Liston 1580 picking kacang namesin panéndi Amérika Serikat ieu disetir ku traktor 50-60 kilowatt sarta Powered by a aci take-off kakuatan.Nalika damel, éta tiasa ngangkat, metik, ngabersihan sareng ngumpulkeun pepelakan kacang anu sumebar dina taneuh.


waktos pos: Mar-09-2022