Petik kacang

  • Groundnut peanut picker harvestering machine pirce of High Output Dry And Wet

    Groundnut kacang picker mesin Panén pirce of High Kaluaran garing Jeung baseuh

    Mesin Picker Kacang ieu cocog pikeun kacang garing sareng kacang baseuh.Pita adsorption batang, dijieun ku bahan husus, ngajadikeun bobot hiji-waktos separation lebu dina pangaruh angin.

    Fitur:

    1. Laju pegatna kirang ti 1%

    2. Basajan jeung fléksibel pikeun beroperasi, gampang ngagunakeun

    3. Bisa digawekeun ku motor, mesin solar atawa kontak ka aci pungkur saluran gampang pikeun mindahkeun

    4. The asihan sekundér ngagunakeun struktur layar geter saendeng, sarta pangaruh separation mangrupa idéal.

    5. Mesin picking suuk adopts rollers enlarged jeung bahan kandel, nu boga kinerja leuwih stabil sarta pangabisa kerja kontinyu kuat.Operasi sadaya bagian dikoordinasikeun.

  • Full-feed peanut picker

    Pinuh pakan kacang picker

    1. Full-dahar tipe: Ngan buang dina bibit langsung, sarta bibit bakal dipisahkeun otomatis.

    2. Duanana pamakéan garing sarta baseuh: kacang garing, kembang seger, bisa dipaké pikeun picking buah.

    3. Cekap, laju pickingleuwih alus ti 99%, laju leungitna kirang ti 1%.

    4. Dua ban badag:Gampang ngaléngkah, bisa gerak kalawan bébas di sawah jeung palataran.

    5. Pilihan pikeun38-70 Hptraktor PTO.
     
    6.Lift jasa panjang: Kendang badag, bahanna kandel