Produk

  • Groundnut peanut picker harvestering machine pirce of High Output Dry And Wet

    Groundnut kacang picker mesin Panén pirce of High Kaluaran garing Jeung baseuh

    Mesin Picker Kacang ieu cocog pikeun kacang garing sareng kacang baseuh.Pita adsorption batang, dijieun ku bahan husus, ngajadikeun bobot hiji-waktos separation lebu dina pangaruh angin.

    Fitur:

    1. Laju pegatna kirang ti 1%

    2. Basajan jeung fléksibel pikeun beroperasi, gampang ngagunakeun

    3. Bisa digawekeun ku motor, mesin solar atawa kontak ka aci pungkur saluran gampang pikeun mindahkeun

    4. The asihan sekundér ngagunakeun struktur layar geter saendeng, sarta pangaruh separation mangrupa idéal.

    5. Mesin picking suuk adopts rollers enlarged jeung bahan kandel, nu boga kinerja leuwih stabil sarta pangabisa kerja kontinyu kuat.Operasi sadaya bagian dikoordinasikeun.

  • Agricultural machinery peanut sheller made in China

    Mesin pertanian cangkang kacang buatan Cina

    Mesin cangkang kacang adopts dewan corrugated pikeun shelling, Pilihan primér angin, separation graviti husus sarta Pilihan, Pilihan, sarta kernels suuk dipilih bisa otomatis nempatkeun kana karung.Cai mibanda struktur basajan tur kompak, operasi fléksibel tur merenah, pangropéa gampang, sarta peeling Mibanda ciri efisiensi shelling tinggi, rasio kinerja-harga tinggi, hemat tanaga gawé sarta hemat kuli, jsb Ieu cocog pikeun operasi shelling suuk di. depot gandum, pabrik ngolah minyak jeung industri pangan.Éta ogé mangrupikeun alat anu idéal pikeun panggunaan gabungan désa sareng rumah tangga profésional individu di daérah produksi kembang.The sheller suuk boga kaunggulan struktur kompak, operasi gampang, kinerja stabil sarta dipercaya, efisiensi shelling tinggi, laju pegatna low, asihan alus sarta laju leungitna low.

    1. Metodeu peeling jeung rolling adopts prinsip peeling garing ku rotasi roller beusi jeung sieving listrik jeung klasifikasi.

    2. Laju pegatna siki shelled pisan low, sarta cangkang dijieunna tina plat beusi prosés nyemprot bubuk, nu geulis tur awét.

    3. Tegangan motor 220V sareng kakuatan 3KW.Motor kawat tambaga anyar gaduh umur panjang.

    4. dryer bulu husus well-dirancang boga angin sedeng sarta malah sebaran angin, nu éféktif bisa misahkeun siki tina cangkang jeung ngaoptimalkeun laju recovery siki.

    5. Mesin shelling ieu dilengkepan roda universal kualitas luhur, sarta adopts desain sisi-dipasang unik, nu gampang pikeun mindahkeun.

    6. Ukuran leutik, efisien sarta merenah.Laju mesek tiasa ngahontal 800-900 catties (buah kacang) per jam, sareng laju mesekna langkung ti 98%.

  • egg incubators hatching eggs for eggs chickens automatic intelligent machines Breeding and feeding processing poultry husbandry

    incubator endog menetas endog pikeun endog hayam mesin calakan otomatis Beternak jeung dahar ngolah peternakan.

    Hatching calakan, umum pikeun jangjangan, baki endog hatching husus pikeun jangjangan, sagala jinis jangjangan bisa diarsir, kayaning hayam, bebek, geese, quails, japati, peacocks, pheasants jeung jangjangan lianna.Desain kamar ganda: ngadamel suhu sareng kalembaban dina kotak langkung seragam, ngagantian bagian-bagianna merenah, dampak dina endog leutik, sareng tingkat penetasan ningkat.1. Motor tambaga murni ngagantikeun motor bushing, desain ranté, hareup jeung pungkur 90 °, speed péngkolan endog téh stabil sarta malah;

    2. Thickened alloy bracket endog, kapasitas bearing leuwih stabil;

    3. Suhu-precision tinggi jeung panyilidikan kalembaban pikeun ngawas suhu indoor sacara real waktu;

    4. Otomatis muka jeung nutup kipas knalpot.

    5. sudut stainless steel, awét sarta henteu seukeut;

    6. Double-lapisan insulasi termal kaca transparan, real-time nempoan pangaruh hatching;

    7. Cecekelan halimunan, ngahemat spasi, basajan tur geulis;

    8. kotak nu dijieunna tina high-dénsitas 5cm plat baja warna kandel, nu panas-insulated sarta karat-bukti.

  • solar water pump for deep well solar powered water pump system price for agriculture solar submersible pump with panel complete

    pompa cai surya pikeun sumur jero solar Powered harga sistem pompa cai pikeun tatanén pompa submersible surya kalawan panel lengkep

    Ieu mangrupikeun pompa cai surya anu diproduksi ku perusahaan kami, utamina pikeun ngabéréskeun masalah pamakean cai di daérah tanpa listrik.Aya pompa cai sumur jero kalayan angkat 20-60m, sareng pompa cai deet kalayan angkat kirang ti 20m, kalayan kinerja stabil sareng umur panjang.Panel surya sadayana positip A silikon Kristal tunggal, kaca tempered 3C, sealant kalayan umur hirup langkung ti 25 taun, sistem kontrol algoritma MPPT, kakuatan 15% ~ 25% langkung seueur tibatan sistem kontrol surya anu sanés.

  • off grid solar system complete for home house energy battery power solar cell system growatt storage plug and 3kw 4kw 5kw 10kw

    sistem tatasurya off grid lengkep pikeun imah énergi imah daya batré sistem sél surya growatt gudang colokan na 3kw 4kw 5kw 10kw

    Ieu sistem generasi tanaga surya dihasilkeun ku parusahaan urang, panel photovoltaic surya nyaéta sél A-tingkat positif, silikon monocrystalline, PPF backplane, pigura alloy aluminium, laminate seamless, sealing waterproof, IP67 ditangtayungan kotak simpang, konektor MC4, panas alus. dissipation, leungitna Low, kaca tempered, transmittance lampu 91%.Batré gél dianggo biasana dina -40 ℃ ~ 70 ℃.Batré dieusian ku timah, pelat, sareng separator, anu aman sareng stabil.Sakabéh prosés produksi diuji, sareng pamariksaan kualitas dipariksa di unggal tingkat, sareng kualitasna dipercaya sareng dijamin.

  • solar pourtry incubators eggs farming duck 3000 operated equipment in uganda ac/dc tanzania high digital poultry capetown

    inkubator pourtry surya endog budidaya bebek 3000 dioperasikeun peralatan di uganda ac/dc tanzania tinggi digital jangjangan capetown

    Ieu mangrupikeun inkubator endog surya anu diproduksi ku perusahaan kami.Ieu ngandung 12-60V DC sistem tatasurya incubator sarta 220V AC incubator endog solar, nu bisa ngajawab masalah beternak di wewengkon non-listrik.The DC solar incubator sistem boga hirup jasa leuwih ti 10 taun, kalawan leungitna énergi leutik, sarta bisa incubate kirang ti 300-3000 endog, sarta AC incubator sistim tatasurya bisa incubate 1000-6000 endog, tapi umur batre nyaeta ngeunaan 3 taun pikeun ngaganti batréna, nu bisa mastikeun catu daya stabil tina incubator endog

  • clay brick making machinery interlocking brick machine making automatic ecological cement egg laying mud for sale block

    mesin pembuatan bata liat interlocking mesin bata nyieun otomatis ékologis ékologis endog peletakan leutak pikeun diobral blok

    BL168 runtuyan push-tarikan mesin nyieun bata mobile leutik bisa dipaké kalawan 110 V / 220 V / 380 V. Ngagunakeun mobile

    metode pembuatan bata, éta langsung pencét bata kana taneuh, anu merenah tur gancang, hemat energi jeung eco-

    ramah, pangalusna-ngajual di imah jeung mancanagara pikeun leuwih ti 20 taun.

  • animal feed processing machines feed pellet machine chicken feed making poultry manufacturing fish feed machine pig cattle milling machine

    mesin ngolah pakan ternak eupan mesin pellet pakan hayam nyieun jangjangan manufaktur mesin pakan lauk babi mesin panggilingan sapi

    Mesin pellet pakan ternak ieu gaduh kinerja anu stabil sareng dasarna béda ti produk anu langkung handap.Ieu dilengkepan dua jenis: tipe motor listrik jeung tipe mesin solar.gandeng nu bisa dipaké sanggeus docking, operasi basajan, instalasi merenah tur disassembly;kuat tur tahan maké, taliti dijieun, sahingga pamakéan leuwih assured, rentang aplikasi lega, kauntungan-generating panghasilan tinggi,

    1. finale dijieunna tina baja alloy Chrome-mangan pikeun quenching suhu luhur tur forging, nu kuat tur maké-tahan;

    2. Ieu merenah pikeun ngeusian bengsin, sarta minyak gear beban-bearing kudu ditambahkeun saméméh pamakéan;

    3. Nyaluyukeun nut nu bisa nyaluyukeun jarak antara aci mencét jeung pelat grinding.Perhatian kudu dibayar ka adjustment kasaimbangan kacangan dina dua sisi salila gawé, ku kituna ulah karuksakan gesekan antara aci mencét jeung pelat grinding;

    4. The gandeng motor bisa dipaké sanggeus docking, operasi téh basajan, sarta instalasi tur disassembly anu merenah;

    5. Jumlah minyak gear dimuat bisa dititénan, nu gampang pikeun ngaluyukeun;

    6. motor tambaga murni, thickened kawat tambaga coil, generasi panas low, konduksi gancang, euweuh leungeun panas, kakuatan cukup, euweuh kakuatan palsu, sarta noise low;

    7. rinci refined séjén anu dijieun sangkan pamakéan leuwih assured.

  • Automatic Groundnut Picking Machine/groundnut/ Peanuts Combined Harvester/peanut Picker Farming Machine

    Mesin Petik Kacang Otomatis/kacang tanah/Panen Gabungan Kacang/Mesin Pertanian Pemetik Kacang

    Panén kacang utamana dipaké pikeun panén kacang.Cocog jeung 35-80 horsepower.The harvester suuk tiasa ngalengkepan penggalian, clearing, sarta ngaleupaskeun dina hiji operasi, sarta cocog pikeun operasi penanaman suuk leutik, tanpa wrapping vegetasi sarta kalawan laju karuksakan low.Ngaronjatkeun sarat tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi kerja.Éta ogé tiasa dianggo pikeun panén pepelakan akar jero taneuh sapertos kentang, bawang bodas, kentang amis, wortel, sareng bahan ubar.Cai mibanda ciri efisiensi Panén tinggi, karuksakan leutik, operasi lampu, euweuh Geter, euweuh clogging, filtration gancang sarta agglomeration, struktur basajan tur hirup layanan panjang.Jenis taneuh anu dianggo: taneuh keusik, taneuh liat keusik, taneuh liat sedeng, lahan pertanian mulch.Kusabab kualitasna anu saé sareng kinerja anu tiasa dipercaya, éta parantos populer di kalangan patani salami mangtaun-taun sareng nguntungkeun pisan.

     

  • Farm Tractor Mounted Peanut Harvester Groundnut Digger Machine With High Quality Mini Harvester For Peanut Harvest

    Traktor Ladang Dipasang Panen Kacang Groundnut Digger Mesin Sareng Mini Harvester Kualitas Luhur Pikeun Panén Kacang

    The ngali-tarikan digabungkeun harvester suuk utamana diwangun ku alat detaching Vine, ranté Clamp, sekop Digging sareng komponenana séjén.Mastikeun katertiban, karapihan sareng kalancaran operasi ngangkat sareng nganteurkeun kacang.

    Keunggulan Vine detaching device:

    1.1 Kuat jeung awét, éta moal ngabengkokkeun jeung deform lamun encountering taneuh teuas sarta batu;

    1.2 Desain sungut seukeut, separation geus réngsé, sarta bibit kacang teu clamped;

    1.3 Jangkungna sareng sudut pamasangan tiasa disaluyukeun, sareng katerapanna kuat.(Bisa disaluyukeun dumasar kana rupa bumi, tékstur taneuh, sareng status pepelakan.)

    Keunggulan Rantai Clamp:

    2.1 Desain sudut inclination tina ranté clamping, pangaruh raising bibit alus, sarta taneuh beresih;

    2.2 Ngadopsi desain lawang anu ageung, sareng waktos nutup pondok;

    2.3 Jangkungna titik clamping tina taneuh leutik, sarta adaptability Panén low pepelakan leuwih hadé.

    2.4 Nalika laju maju nyaéta 1m / s, laju ranté clamping nyaéta 1.2m / s, laju clamping mutlak nyaéta 0.7m / s, α2 + β2 = 92 °, anggur salawasna tetep ka luhur, sareng operasi ékstraksi positif diwujudkeun. .

  • Corn Maize Soybean Tractor Precision Seed Planter Seeder Corn Machine 4 Row Cheap Price

    Jagung Jagung Kacang Kedelai Traktor Precision Kelor Planter Seeder Mesin Jagung 4 Baris Harga Murah

    Laju seeding of seeder stabil, laju seed unggal baris konsisten, siki disebarkeun merata dina alur siki, ketebalan taneuh nutupan siki dina dasarna sarua, laju pegatna siki low, laju mumpuni tina jumlah liang luhur, sarta laju mumpuni tina jarak sisikian anu luhur.Kalayan kaayaan taneuh anu saé, operasi no-tillage tiasa dihontal.

  • Rice corn multifunctional thresher and thresher large diesel wheat thresher

    Béas jagong thresher multifungsi jeung thresher badag solar thresher gandum

    Thresher multifungsi badag ieu dilengkepan unit threshing dipilih, unit separation, unit beberesih.Kaunggulan sakabéh thresher ieu téh: 1. Threshing bersih, laju leungitna low jukut jeung panyabutan impurity;2. eusi impurity low séréal dipanén;3. Kirang pegat séréal na kirang ruksakna;4. inlets feed ganda, cocog pikeun pepelakan béda 5. Gampang mindahkeun;6. komponén teguh, struktur basajan, teu gampang ruksakna;7. Ukuran kompak;8. kapasitas produksina tinggi.