Pamilih batu

  • 4UQL-1600III Rock picker

    4UQL-1600III Rock picker

    Batu-batu di lahan pertanian bakal mangaruhan pisan kana panghasilan penanaman, sareng dina waktos anu sami écés bakal ngarusak mesin penanaman, mesin manajemén sawah sareng mesin panén.Aya sajumlah ageung batu di seueur nagara di kulon, kalér-kulon sareng kalér nagara urang.

    Pikeun ngabéréskeun masalah kasusah ngaleupaskeun batu dina taneuh sareng masalah beberesih béaya tinggi.Pausahaan kami produk tipe anyar mesin picking batu 4UQL-1600III, nu dilengkepan traktor roda opat 120 horsepower.Ieu disambungkeun ka mesin picking batu ngaliwatan traktor tilu-titik.The traktor walks ngajalankeun karya nyokot batu.Péso penggalian asup kana taneuh pikeun panén pepelakan jeung taneuh pikeun diangkut ka baris ranté hareup, lajeng pepelakan jeung taneuh ngalir kana kendang di tukang.Taneuh bocor ngaliwatan rotasi kendang, sarta batu dimuat ngaliwatan conveyor belts.

    mesin picking batu ieu éféktif solves masalah babaturan tani nyokot batu.Mesin petik batu aya dina reklamasi lahan garapan di wewengkon pertambangan, perbaikan wewengkon dampak aliran lebu, perbaikan lahan pertanian ruksak cai, ngaleupaskeun batu jeung runtah konstruksi maénkeun peran badag.