Seeder

  • Corn Maize Soybean Tractor Precision Seed Planter Seeder Corn Machine 4 Row Cheap Price

    Jagung Jagung Kacang Kedelai Traktor Precision Kelor Planter Seeder Mesin Jagung 4 Baris Harga Murah

    Laju seeding of seeder stabil, laju seed unggal baris konsisten, siki disebarkeun merata dina alur siki, ketebalan taneuh nutupan siki dina dasarna sarua, laju pegatna siki low, laju mumpuni tina jumlah liang luhur, sarta laju mumpuni tina jarak sisikian anu luhur.Kalayan kaayaan taneuh anu saé, operasi no-tillage tiasa dihontal.

  • Wheat seeder

    Siki gandum

    2BXJ runtuyan seeder gandum adopts luar alur kabayang tipe siki jeung pupuk discharging mékanisme jeung tilu-titik alat nongkrong, nu bisa ngalengkepan sagala operasi sowing kayaning leveling, ditching, sowing, fertilizing, ngawengku taneuh jeung suprési dina hiji waktu.

    (dua), ciri

    1. mesin The adopts siki tipe kabayang alur luar jeung mékanisme susunan pupuk, kalawan kuantitas sowing tepat, kinerja stabil sarta siki nyimpen.

    2. mesin The adopts kualitas luhur tube pasagi pikeun mastikeun yén pigura timing operasi sowing teu cacad.Mékanisme transmisi dihubungkeun sareng aci transmisi, anu aman sareng dipercaya.

    3. Ngadopsi lombang opener lega, widening lega mangpaatna pikeun ngaronjatkeun produksi.

    4, adjustment Jumlah cikal adopts kabayang leungeun jeung struktur gearbox, adjustment leuwih akurat tur merenah.

    5. Sisi kotak pupuk adopts permukaan arc sirkular, sarta beungeut handap adopts permukaan V ngawangun.Tabung siki disimpen di sisi pikeun nempatkeun siki, anu ningkatkeun efisiensi kerja.