Sheller

  • Agricultural machinery peanut sheller made in China

    Mesin pertanian cangkang kacang buatan Cina

    Mesin cangkang kacang adopts dewan corrugated pikeun shelling, Pilihan primér angin, separation graviti husus sarta Pilihan, Pilihan, sarta kernels suuk dipilih bisa otomatis nempatkeun kana karung.Cai mibanda struktur basajan tur kompak, operasi fléksibel tur merenah, pangropéa gampang, sarta peeling Mibanda ciri efisiensi shelling tinggi, rasio kinerja-harga tinggi, hemat tanaga gawé sarta hemat kuli, jsb Ieu cocog pikeun operasi shelling suuk di. depot gandum, pabrik ngolah minyak jeung industri pangan.Éta ogé mangrupikeun alat anu idéal pikeun panggunaan gabungan désa sareng rumah tangga profésional individu di daérah produksi kembang.The sheller suuk boga kaunggulan struktur kompak, operasi gampang, kinerja stabil sarta dipercaya, efisiensi shelling tinggi, laju pegatna low, asihan alus sarta laju leungitna low.

    1. Metodeu peeling jeung rolling adopts prinsip peeling garing ku rotasi roller beusi jeung sieving listrik jeung klasifikasi.

    2. Laju pegatna siki shelled pisan low, sarta cangkang dijieunna tina plat beusi prosés nyemprot bubuk, nu geulis tur awét.

    3. Tegangan motor 220V sareng kakuatan 3KW.Motor kawat tambaga anyar gaduh umur panjang.

    4. dryer bulu husus well-dirancang boga angin sedeng sarta malah sebaran angin, nu éféktif bisa misahkeun siki tina cangkang jeung ngaoptimalkeun laju recovery siki.

    5. Mesin shelling ieu dilengkepan roda universal kualitas luhur, sarta adopts desain sisi-dipasang unik, nu gampang pikeun mindahkeun.

    6. Ukuran leutik, efisien sarta merenah.Laju mesek tiasa ngahontal 800-900 catties (buah kacang) per jam, sareng laju mesekna langkung ti 98%.

  • Rice corn multifunctional thresher and thresher large diesel wheat thresher

    Béas jagong thresher multifungsi jeung thresher badag solar thresher gandum

    Thresher multifungsi badag ieu dilengkepan unit threshing dipilih, unit separation, unit beberesih.Kaunggulan sakabéh thresher ieu téh: 1. Threshing bersih, laju leungitna low jukut jeung panyabutan impurity;2. eusi impurity low séréal dipanén;3. Kirang pegat séréal na kirang ruksakna;4. inlets feed ganda, cocog pikeun pepelakan béda 5. Gampang mindahkeun;6. komponén teguh, struktur basajan, teu gampang ruksakna;7. Ukuran kompak;8. kapasitas produksina tinggi.

  • The peeling and rotating roller

    The peeling jeung puteran roller

    mesin ieu diwangun ku sababaraha bagian kayaning rod sisikian, grid bar, piring kerung, kipas, asihan gravitasi husus sarta kerekan sekundér, jeung sajabana, kalawan struktur basajan tur kompak, operasi gampang, kinerja stabil sarta dipercaya.Ka

  • 5TYM-650 CORN THREHSER

    5TYM-650 THREHSER jagung

    Bagian gawé utama tina thresher jagong teh rotor dipasang dina mesin.Rotor diputar dina laju anu luhur sareng pencét kendang pikeun ngirik.gandum dipisahkeun ku liang ayakan, tongkol jagong dikaluarkeun tina buntut mesin, sarta sutra jagong jeung kulit dikaluarkeun tina tuyere.Port feed perenahna di bagean luhur panutup luhur mesin.Tongkol jagong asup ka kamar pangirik ngaliwatan liang pakan.Dina chamber threshing, nu kernels jagong layu atawa gugur ku dampak tina speed tinggi puteran rotor, sarta dipisahkeun ngaliwatan liang tabung.Aya baffle di bagian handap inlet feed pikeun nyegah ragrag The Santika tina kernels jagong hurts jalma, tur éta alat threshing ekonomis paling loba dipaké.The thresher jagong anyar boga loba kaunggulan kayaning ukuran leutik, beurat hampang, instalasi gampang, operasi, pangropéa, sarta efisiensi produksi tinggi.The thresher jagong utamana diwangun ku panutup layar (nyaéta, drum), rotor a, alat dahar, sarta pigura.Layar jeung rotor panutup luhur ngabentuk chamber threshing.Rotor mangrupa bagian gawé utama, sarta jagong threshed.Karék bérés di rohang pangirikan.

  • Grain thresher

    Pangirut gandum

    Ieu utamana dipaké pikeun threshing gandum, béas, sorgum, Millet, sarta kacang.Ieu bisa fed ka opat separations gandum, bran gandum, jarami gandum jeung surplus gandum.Cai mibanda kaunggulan struktur basajan, kaamanan jeung reliabilitas, sarta pangropéa merenah tur operasi.

  • Multifunctional thresher with advanced design

    Thresher multifungsi kalayan desain canggih

    The béas jeung gandum thresher utamana diwangun ku dahar méja, pigura, layar kerung, detaching drum, panutup mesin, piring pituduh, kipas, layar ngageter jeung alat transmisi.Laju crushing low, laju panyabutan tinggi, sarta laju leungitna low.Éta tiasa dihapus dina hiji waktos tanpa dileupaskeun deui.

  • Grain thresher

    Pangirut gandum

    Ieu utamana dipaké pikeun threshing gandum, béas, sorgum, Millet, sarta kacang.Ieu bisa fed ka opat separations gandum, bran gandum, jarami gandum jeung surplus gandum.Cai mibanda kaunggulan struktur basajan, kaamanan jeung reliabilitas, sarta pangropéa merenah tur operasi.

  • 5TYM-850 corn thresher

    5TYM-850 thresher jagong

    Runtuyan perontok jagong ieu loba dipaké dina peternakan, peternakan, jeung rumah tangga.The thresher jagong utamana dipaké pikeun mesek jagong jeung threshing.Thresher misahkeun kernels jagong ti cobs jagong dina speed endah tanpa ngaruksak cobs jagong.Thresher bisa dilengkepan opat horsepowers béda: mesin solar, motor listrik, sabuk traktor atawa kaluaran traktor.Anjeun tiasa milih nurutkeun kaayaan sabenerna.Dilengkepan pigura ban horsepower rojongan pikeun transportasi gampang.