Panyembur

  • Sprayer

    Panyembur

    1. Modél pedah aya patalina jeung mesin tatanén, hususna pakakas anu mampuh ngangkut bibit paré, ngangkut gabah, nyebarkeun pupuk jeung ngéléhan ubar dina sawah.Kalayan gancangna modernisasi pertanian nasional, tingkat mékanisasi pertanian di Cina parantos ningkat pisan.Dina hal budidaya sawah, geus ilahar pisan pikeun cangkok paré pikeun ngaganti cangkok jieunan.Tapi masalah akibatna nyaéta ...