The windrowers multifungsi

Katerangan pondok:

The windrower multifunctional boga ciri struktur basajan tur lumrah, operasi merenah tur pamaliharaan, ukuran leutik, beurat hampang, konsumsi énergi low, kinerja stabil, reliabiliti alus, sarta applicability kuat.Ieu hususna cocog pikeun panén béas, tilu gandum, Kacang Kedelai jeung reeds di plot leutik, gunung, pasir jeung wewengkon nu merlukeun utilization jarami..(Gawe 20 dinten kanggo pulih sadayana investasi)


Rincian produk

Tag produk

The windrower multifunctional boga ciri struktur basajan tur lumrah, operasi merenah tur pamaliharaan, ukuran leutik, beurat hampang, konsumsi énergi low, kinerja stabil, reliabiliti alus, sarta applicability kuat.Ieu hususna cocog pikeun panén béas, tilu gandum, Kacang Kedelai jeung reeds di plot leutik, gunung, pasir jeung wewengkon nu merlukeun utilization jarami..(Gawe 20 dinten kanggo pulih sadayana investasi)

Struktur sakabéh
Kakuatan mesin dikirimkeun tina mesin utama sareng aci kaluaran kakuatan tina windrower ka kotak gear header ngalangkungan aci drive.Kopling tipe cakar kotak gear sareng sapasang gear bevel dikirimkeun kana mékanisme pigura geser engkol saendeng pikeun nyetir pemotong.Dina waktu nu sarua, eta dikirimkeun ka aci nyetir tina ranté conveyor ngaliwatan ranté sprocket, kukituna nyetir ranté conveyor luhur jeung handap pikeun mindahkeun.Beubeur Hehe didorong ku roda béntang alat Hehe.Gerakan roda béntang alat Parancah didorong ku ékstraksi huntu tina ranté conveyor.

Lingkup pamakéan harvester:
★ Cocog pikeun panén pepelakan sapertos jukut, sangu, kedelé, rami, stevia, bahan ubar kalayan gagang anu nangtung, sareng sisikian.
★Pamasangan paranti gagang luhur tiasa panén pepelakan anu gagang luhur sapertos reeds, wicker, gagang jagong, rami, jukut gajah amis, chicory, jsb. Ranté dua baris conveys teu diblokir, conveys seragam, sarta ngabogaan luhur. efisiensi operasi.Roda karét lega khusus dianggo pikeun panén.Kinerjana langkung stabil, sareng plot khusus dilengkepan roda beusi anti skid pikeun panén dumasar kana kabutuhan pangguna.
★The runtuyan sarua harvesters lulugu utamana cocog sareng traktor leutik.Lebar motong umumna 1 méter dugi ka 1,5 méter.Header disimpen di hareup traktor, anu kondusif pikeun stabilitas longitudinal unit.Batang pamotongan anu dipanén diangkut dina sabuk conveyor horizontal.Ka sisi harvester, sisi hiji arah nyebarkeun stabil sarta conveying stabil.Kusabab éta ngan ukur panén pepelakan sareng neundeunana di sawah, éta ogé disebut windrower.

Émbaran parameter

product


  • saméméhna:
  • Teras: