The peeling jeung puteran roller

Katerangan pondok:

mesin ieu diwangun ku sababaraha bagian kayaning rod sisikian, grid bar, piring kerung, kipas, asihan gravitasi husus sarta kerekan sekundér, jeung sajabana, kalawan struktur basajan tur kompak, operasi gampang, kinerja stabil sarta dipercaya.Ka


Rincian produk

Tag produk

Struktur:
mesin ieu diwangun ku sababaraha bagian kayaning rod sisikian, grid bar, piring kerung, kipas, asihan gravitasi husus sarta kerekan sekundér, jeung sajabana, kalawan struktur basajan tur kompak, operasi gampang, kinerja stabil sarta dipercaya.Ka
prinsip gawé:
Kacang dipakan sacara manual sareng digolongkeun kana grid kasar.Alatan gaya rubbing antara rotasi dewan jeung pelat kerung tina grid tetep, nu kernels suuk jeung cangkang sanggeus mesek jeung misahkeun cangkang kacang ragrag ngaliwatan grid dina waktos anu sareng, lajeng ngaliwatan angin angin blows. lolobana cangkang suuk kaluar tina mesin, sarta kernels suuk jeung bagian tina kacang unpeeled digolongkeun kana gravitasi husus asihan ayakan babarengan.Sanggeus screening beurat, nu kernels suuk ngarambat ngaliwatan separation tabung jeung ngalir kana karung ngaliwatan bukaan feed., Jeung kacang unpeeled (bubuahan leutik) turun tina beungeut tabung, ngalir kana lift ngaliwatan saluran ngurangan, lajeng dikirim ka grid rupa-sisikian ku lift pikeun peeling sekundér, lajeng dipisahkeun ku graviti husus.Ngahontal sagala peeling.
Fitur:
1. The peeling na puteran roller adopts prinsip peeling garing kalayan roller kai puteran sarta sieving listrik sarta Pilihan siki.
2. kai impor dipaké pikeun peeling na rolling, laju pegatna siki pisan low, sarta cangkang luar dijieunna tina plat beusi téhnologi nyemprot bubuk, nu geulis tur awét.
3. Tegangan motor 220V sareng kakuatan 2.2KW.Motor kawat tambaga anyar gaduh umur panjang.
4. blower nu dirancang husus boga angin sedeng jeung distribusi angin seragam, nu éféktif bisa misahkeun siki jeung cangkang jeung ngaoptimalkeun laju recovery siki.
5. Mesin shelling ieu dilengkepan roda universal tur adopts desain sisi-dipasang unik, nu merenah pikeun mindahkeun.
6. Ukuran leutik tur merenah.Laju peeling bisa ngahontal 800-900 jin (kacang) per jam, sarta laju peeling luhur 98.
7. Unggal mesin geus dilengkepan tilu ngilu, nu bisa dipaké pikeun mesek kacang tina ukuran béda.


  • saméméhna:
  • Teras: